Ανακοινώσεις προς φοιτητές

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς φοιτητές/φοιτήτριες για συμμετοχή στο σεμινάριο ΕΕ που προσφέρεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Princeton

header

Αθήνα 20/6/2022

 

Κατά το χειμερινό εξάμηνο 2022-2023, η καθηγήτρια Χριστίνα Κουλούρη θα προσφέρει το σεμινάριο ελεύθερης επιλογής “A History of the World since 1300” σε συνεργασία με τον Καθηγητή Jeremy Adelman του Τμήματος Ιστορίας του Πανεπιστημίου Princeton. Γλώσσα του σεμιναρίου είναι τα αγγλικά.

Το μάθημα αποτελεί ένα διαδραστικό εργαστήριο που προσφέρεται συγχρόνως σε περισσότερα από 20 ακαδημαϊκά ιδρύματα ανά τον κόσμο.

Το μάθημα θα είναι ΕΕ με κλειστό αριθμό φοιτητών (έως 14) και θα απαιτεί υποχρεωτική παρακολούθηση όπως ισχύει για όλα τα σεμινάρια. Απευθύνεται σε προπτυχιακούς-ες φοιτητές-τριες των τμημάτων Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, οι οποίοι-ες το προσεχές χειμερινό εξάμηνο θα βρίσκονται τουλάχιστον στο δεύτερο έτος σπουδών τους.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του σεμιναρίου συμβαδίζει με εκείνο του Πανεπιστημίου Princeton. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στα μέσα Δεκεμβρίου.

Η επιλογή των μετεχόντων φοιτητών/φοιτητριών θα γίνει πριν από την έναρξη του προσεχούς χειμερινού εξαμήνου. Οι μετέχοντες φοιτητές θα επιλεγούν μετά από διαδικασία συνέντευξης και αφού συνυπολογιστούν οι ακαδημαϊκές επιδόσεις τους και το επίπεδο γλωσσομάθειας.

Οι συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους φοιτητές θα διεξαχθούν δια ζώσης ή διαδικτυακά στις 11 και 12 Ιουλίου.

Καλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν να επικοινωνήσουν μέσω e-mail με τον κ. Κώστα Κατσούδα (βοηθό διδασκαλίας) μέχρι τις 5 Ιουλίου.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Βιβλιοθήκη

ergastirio logo

ergastirio logo

panteion banner

panteion banner

erasmus banner

eakapp

erasmus banner

erasmus banner

eakapp

panteion banner

diaugeia

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 920 1047,  +30 210 920 1406
  santhrop'@'panteion.gr
  Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα