Προκηρύξεις

Με αφορμή μια επέτειο... Πρόσκληση συμμετοχής

 

 

 

Με αφορμή μια επέτειο ...

 

Μμμ, άλλη μία επέτειος; Μη μου πεις για το 1821 πάλι!

Ναι, γι’ αυτό θα σου πω, αλλά άκουσέ με προσεκτικά:

Μόνο αφορμή για εναλλακτικές σκέψεις και ιδέες αυτή τη φορά.

Κάτι ετοιμάζεται στο Πάντειο στις αρχές Οκτωβρίου.

Θέλεις να λάβεις μέρος;

Αν είστε φοιτήτριες ή φοιτητές του Παντείου (σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό επίπεδο) με φρέσκιες και δημιουργικές ιδέες, καλλιτεχνικές (και άλλες) ανησυχίες, έμπνευση και διάθεση για δουλειά, βρείτε την ομάδα σας και φτιάξτε ένα σύντομο βίντεο (έως 5 λεπτά). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια τεχνική θέλετε! Αφήστε απλώς το μυαλό σας ελεύθερο να σκεφτεί τι θα μπορούσατε να πείτε/δείξτε «Με αφορμή μια επέτειο...» στο Πάντειο για το Πάντειο.

Όλα τα βίντεο θα προβληθούν σε μια ειδική βραδιά στον κήπο του Παντείου. Το κοινό θα ψηφίσει τα τρία καλύτερα, τα οποία θα αναρτηθούν στο site του Ιδρύματος, καθώς και στα sites των Τμημάτων από τα οποία προέρχονται οι ομάδες δημιουργίας τους. Θα υπάρξουν, όμως, και άλλες εκπλήξεις βράβευσης!

Δηλώστε συμμετοχή (ονόματα, e-mail, κινητό) έως τις 30 Αυγούστου 2021 στην Ανδρομάχη Γκαζή, αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Βιβλιοθήκη

ergastirio logo

ergastirio logo

panteion banner

panteion banner

erasmus banner

eakapp

erasmus banner

erasmus banner

eakapp

panteion banner

diaugeia

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 920 1047,  +30 210 920 1406
  santhrop'@'panteion.gr
  Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα