Νέα του τμήματος

Εξυπηρέτηση κοινού από τη γραμματεία

 

 

logoΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES

ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ 

 

Αθήνα, 02/06/2020

 

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την αρ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/116/10486/26-5-2020 εγκύκλιο του Υπουργείο Εσωτερικών μe θέμα: Λειτουργία Υπηρεσιών του Δημοσίου-Μέτρα και ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, Α.5. «Υπενθυμίζεται εκ νέου ότι το εξυπηρετούμενο κοινό-οι πολίτες θα προσέρχονται στις δημόσιες υπηρεσίες μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον το αίτημά τους δεν δύναται να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο, ιδίως τηλεπικοινωνιακά, διατηρουμένων σε ισχύ των όσων μέχρι στιγμής ισχύουν σχετικά με την εξυπηρέτηση των πολιτών».

Ως εκ τούτου η Γραμματεία του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας θα εξακολουθεί να εξυπηρετεί αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για θέματα που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι δυνατή η εξυπηρέτηση με φυσική παρουσία, μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και μόνο Τρίτη 10.00-13.00.

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Βιβλιοθήκη

ergastirio logo

panteion banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

eakapp

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 920 1047,  +30 210 920 1048
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα