header

Αθήνα 5/10/2022

 Αρ, Πρωτ. 16332

 

 

Πίνακας επιτυχόντων/ουσών και επιλαχόντων/ουσών στο ΠΜΣ «Κοινωνική και Πολιτισμική Ανθρωπολογία» 2022-24

Από τη συνεκτίμηση των παραμέτρων αξιολόγησης που ορίζουν η Προκήρυξη και ο Κανονισμός Σπουδών του ΠΜΣ προέκυψε ο ακόλουθος πίνακας επιτυχόντων/ουσών κατά σειρά αξιολογικής κατάταξης που θα παρακολουθήσουν το ΠΜΣ κατά τον ακαδημαϊκό κύκλο 2022-2024, καθώς και πίνακας επιλαχόντων.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

1.      Παπαγεωργίου Εμμανουήλ

2.      Κοτσιώνη Δανάη

3.      Μορφωπός Νικόλαος

4.      Κωνσταντίνου Σγουρού Νίκη

5.      Βαλληνδρά Ειρήνη-Βιργινία

6.      Κονδύλη Μαρία

7.      Ρόμπας Ιωάννης

8.      Βαζαίου Μαρία-Αθηνά

9.      Δελλαπόρτα Θεοδώρα

10.  Grodum Konstantinidis Penelope Regine

11.  Παπαδάκη Άννα

12.  Γαλανού Ευανθία Αικατερίνη

13.  Τσορμπατζίδου Ιωάννα

14.  Μποζιάρης Ιωάννης

15.  Μαρινάκη Μαρία

16.  Βαφειάδου Παναγιώτα Ευτέρπη

17.  Μπόγδανος Αναστάσιος

18.  Καψοκώστα Αργυρώ

19.  Βέικου Αικατερίνη

20.  Διονυσόπουλος Ρήγας

21.  Χατζόπουλος Απόστολος (ισοβαθμήσας)

22.  Σαλάτα Χριστίνα Ελένη (ισοβαθμήσασα)

 

Η κ. Χατζηαποστολίδου Αναστασία που συμμετείχε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών 2020-22 και η οποία έκανε χρήση του δικαιώματος αναστολής σύμφωνα με τον οδηγό και τον κανονισμό σπουδών του ΠΜΣ, εντάσσεται στο τρίτο (Γ) εξάμηνο του ΠΜΣ 2022-2024.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ

1.      Αθανασέκου Μαρία

2.      Κωτσιοπούλου Αντιγόνη Αγγελική

3.      Πατσιατζή Ελένη Ελισσάβετ

4.      Κανελλακοπούλου Χριστίνα

5.      Λογγινίδου Βαρβάρα

6.      Λουκά Άννα

7.      Καρακατσάνη Μαργαρίτα Αργυρώ

8.      Λασκίδου Νικολέτα

Οι επιτυχόντες/ούσες καλούνται να αποδεχτούν τη συμμετοχή τους στο ΠΜΣ έως την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 με γραπτή ηλεκτρονική ενημέρωση στη Γραμματεία του Τμήματος (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με κοινοποίηση στον διευθυντή του ΠΜΣ καθηγητή Λεωνίδα Οικονόμου (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) επισυνάπτοντας τη συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη φόρμα «Αίτηση Αρχικής Εγγραφής». Μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα εδώ.

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες/ούσες που επιθυμούν να παραιτηθούν από τη συμμετοχή τους στο ΠΜΣ, να το πράξουν μέχρι την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου με γραπτή ηλεκτρονική ενημέρωση στη Γραμματεία του Τμήματος (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με κοινοποίηση στον διευθυντή του ΠΜΣ καθηγητή Λεωνίδα Οικονόμου (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), έτσι ώστε να καταστεί δυνατό να προσκληθούν εγκαίρως οι επιλαχόντες/ούσες.

Διευκρινίζεται ότι στις 12, 13 και 14 Οκτωβρίου, 17:00-20:00 θα διδαχτεί το μάθημα “Βιβλιογραφική έρευνα-συγγραφή-δημοσίευση: μέθοδοι, τεχνικές, και πρότυπα στο ακαδημαϊκό περιβάλλον (Διδάσκουσα: Χριστίνα Κανάκη, ΕΔΙΠ)”, το οποίο είναι υποχρεωτικό για όλους/όλες τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες.

Από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διδασκαλία των υπόλοιπων μαθημάτων του Α΄ εξαμήνου. Το ακριβές ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας θα ανακοινωθεί άμεσα.

Για τη Συντονιστική Επιτροπή του ΠΜΣ «Κοινωνική και Πολιτισμική Ανθρωπολογία»

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ
Καθηγητής Λεωνίδας Οικονόμου

 

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Άμεση πρόσβαση, με ένα κλικ, σε όλες τις χρήσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες καθημερινής χρήσης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ruth Benedict

Πολιτική & Οδηγίες

Εικόνες

Επικοινωνήστε

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: +30 210 920 1047, +30 210 920 1406
Email: santhrop'@'panteion.gr

Τοποθεσία

Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα

Προσωπικά δεδομένα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του και απαιτούνται για την επίτευξη των σκοπών που αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου. Αποδεχόμενοι αυτό Ή κάνοντας κύλιση σε αυτήν τη σελίδα Ή συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.