Ανακοινώσεις προς φοιτητές

Μαθήματα αραβικής γλώσσας

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Αθήνα, 20/02/2018


Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Φόρουμ Ανάπτυξης, που φέρνει κοντά την ελληνική κοινωνία με τον αραβικό πολιτισμό, παραδίδει δωρεάν μαθήματα αραβικής γλώσσας στις φοιτήτριες και στους φοιτητές του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κάθε Πέμπτη 14:30-16:30.
Τα μαθήματα παραδίδονται από την Δρ. Kaoussar Sehran σε χώρο του Παντείου Πανεπιστημίου, ο οποίος θα καθοριστεί ανάλογα με τον αριθμό των ενδιαφερόμενων.
Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων 8 Μαρτίου 2018.
Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους. Δεν παρέχεται κανενός τύπου δίπλωμα ή πιστοποίηση, αν και το επίπεδο γνώσης, προϊόντος του χρόνου, επιτρέπει τη συμμετοχή σε όποιες ανεξάρτητες του προγράμματος και του Πανεπιστημίου εξετάσεις γλώσσας επιλέξουν οι ενδιαφερόμενες/οι.
Τα μαθήματα δεν προσφέρουν διδακτικές μονάδες καθώς διεξάγονται ανεξάρτητα του ακαδημαϊκού προγράμματος του Τμήματος.
Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλείσθε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με επισήμανση στη γραμμή του θέματος (subject)
•    ΜΑΘΗΜΑ ΑΡΑΒΙΚΩΝ
και στο κυρίως μήνυμα:
•    ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
•    ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ
•    ΕΞΑΜΗΝΟ ΦΟΙΤΗΣΗΣ
•    ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ
Σε περίπτωση μη αναγραφής των ανωτέρων στοιχείων, τόσο στη γραμμή θέματος όσο και στο κυρίως μήνυμα, η δήλωση συμμετοχής δεν θα γίνεται αποδεκτή.
Οι ενδιαφερόμενες/οι θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά από το Τμήμα για τον ακριβή καθορισμό της αίθουσας.

 

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Βιβλιοθήκη

ergastirio logo

panteion banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

eakapp

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 920 1047,  +30 210 920 1048
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα