Νέα του τμήματος

Ψήφισμα του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας

 

Ψήφισμα του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας

Τα Μέλη του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους για το θάνατο της συναδέλφου Nτιάνα Τράκα, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, στο σπίτι της στο Ann Arbor, στο Michigan των ΗΠΑ.

Η Nτιάνα Τράκα υπηρέτησε στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως την αφυπηρέτησή της το 2010. Η συνεισφορά της στην εισαγωγή και εδραίωση του πεδίου της ανθρωπολογίας της υγείας στην Ελλάδα, αλλά και στις ανθρωπολογικές προσεγγίσεις της αναπαραγωγής και της παιδικής ηλικίας, ήταν πολύτιμη, όπως αποτυπώνεται στο σημαντικό ερευνητικό, διδακτικό και συγγραφικό της έργο.

Θα τη θυμόμαστε πάντα για την αφοσίωσή της στην ανθρωπολογική έρευνα, την αγάπη της για την ακαδημαϊκή διδασκαλία και το συναδελφικό της πνεύμα.

Το Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας εκφράζει στους οικείους της τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Βιβλιοθήκη

ergastirio logo

panteion banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

eakapp

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 920 1047,  +30 210 920 1048
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα